Colofon

Deze pagina over de componist Lex van Delden is in de jaren negentig gemaakt in opdracht van de Lex van Delden Stichting.

Het was onderdeel van de campagne om de algemene kennis van het werk en leven van de componist te vergroten. De algemene informatie is geleverd door zijn zoon Lex van Delden Jr. (de acteur) en de artikelen uit Het Parool zijn verzameld in wat tegenwoordig het Nationaal Archief is in Den Haag. De artikelen zijn verzameld tot en met 1951. Het is er helaas nooit van gekomen om deze verzameling compleet te maken.

Sinds de dood van Lex van Delden Jr. is de stichting opgeheven. Op initiatief van Bertie van Delden (dochter van de componist) en de fluitiste Eleonore Pameijer is een oude back-up van de website teruggeplaatst en een modernere versie gemaakt van de oude informatie.

Omdat de stichting inmiddels opgeheven is, is er geen duidelijke contactpersoon meer. Heeft u toch vragen of opmerkingen, plaatst u deze dan in het gastenboek of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Met hartelijke dank aan:

Voor de oorspronkelijke website:

Lex van Delden Jr.
Peter-Jan van Dijk
Ralph van Zetten

Voor de vernieuwde website:

Bertie van Delden
Eleonore Pameijer
Floris Versari
Carine (Leo Smit Stichting)

De websitebeheerder